Jobba hos oss

 

Vi söker verktygsmakare

Vi söker nu en erfaren verktygsmakare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren verktygsmakare. Du ingår i ett team om ca fyra personer. Du kommer att arbeta med service och underhåll av excenterpressverktyg, fixturer och kringutrustning, även viss nybyggnation mm. Delta i arbetet för ökad verktygstillgänglighet och minskad stopptid.

Krav

Erfarenhet av CNC-maskiner.

Behärskar svenska i tal och skrift

Truckkörkort

Erfarenhet av trådgnist, CAD och traverskörkort är meriterande.

Arbetstid: heltid, dagtid.

För mer info

kontakta Sami Lamminperä, telefon 0370-33 18 19 eller e-post sami.lamminpera@ire.se

Välkommen med din ansökan genom e-post till sami.lamminpera@ire.se. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

läs mer här

Vi söker produktionschef

Vi söker nu en produktionschef

läs mer här

Vi söker ställare

Vi söker nu en ställare för vårt nattskift

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en heltidstjänst som ställare till våra automatpressar. Du kommer att jobba nattskift och dina arbetsuppgifter är att ställa och optimera våra maskiner samt ansvara för kontroller av de färdiga produkterna. Även byte av maskinens verktyg ingår i jobbet. 

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från ett producerande företag. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande. Personliga egenskaper som flexibel och noggrann med ett tekniskt intresse värderas högt. Du har förmåga att arbeta både självständigt som i grupp samt har lätt att kommunicera med andra.

Krav
Goda kunskaper i ritningsläsning och svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lättlärd, driven och engagerad i ditt och företagets arbete samt bidrar till ständiga förbättringar.

För mer info
kontakta Jonas Tedenstad, telefon 0370-33 18 17 eller e-post jonas.tedenstad@ire.se

Välkommen med din ansökan genom e-post till jonas.tedenstad@ire.se. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

läs mer här