Jobba hos oss

Vi söker Ekonomiansvarig/Controller

Vi söker nu en ersättare för vår Ekonomiansvarige som går i pension     

Som ekonomiansvarig/controller ansvarar du för bolagets löpande bokföring, upprättande av månads- och årsbokslut, kalkyler, budget, avstämningar, skatte- och andra myndighetsredovisningar, fakturering, kund-, leverantörsreskontra samt lönehantering.

Du kommer även att ha ansvar för område utanför ekonomiavdelningen såsom inköp av vissa tjänster och förbrukningsmaterial, IT kontaktperson samt ta emot kund och leverantörsbesök.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till CEO.

Vi söker en person som är social, ansvarsfull, noggrann och självgående med god analytisk förmåga. Du ser lösningar och möjligheter och är flexibel, då arbetsuppgifterna kan variera. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
Vi söker dig som har lämplig utbildning inom ekonomiområdet och vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom redovisning och lönehantering.

För mer info kontakta Jonas Tedenstad, telefon 0370-33 18 17 eller e-post jonas.tedenstad@ire.se

Välkommen med din ansökan genom e-post till jonas.tedenstad@ire.se. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

läs mer här

 

Vi söker ställare

Vi söker nu en ställare för vårt nattskift

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en heltidstjänst som ställare till våra automatpressar. Du kommer att jobba nattskift och dina arbetsuppgifter är att ställa och optimera våra maskiner samt ansvara för kontroller av de färdiga produkterna. Även byte av maskinens verktyg ingår i jobbet. 

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från ett producerande företag. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande. Personliga egenskaper som flexibel och noggrann med ett tekniskt intresse värderas högt. Du har förmåga att arbeta både självständigt som i grupp samt har lätt att kommunicera med andra.

Krav
Goda kunskaper i ritningsläsning och svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lättlärd, driven och engagerad i ditt och företagets arbete samt bidrar till ständiga förbättringar.

För mer info
kontakta Jonas Tedenstad, telefon 0370-33 18 17 eller e-post jonas.tedenstad@ire.se

Välkommen med din ansökan genom e-post till jonas.tedenstad@ire.se. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

läs mer här