Jobba hos oss

 

Vi söker produktionsplanerare och verktygsmakare och laseroperatör/ställare

Vi söker nu en produktionsplanerare

Som produktionsplanerare ansvarar du för orderregistrering med bekräftelse till kund, inköp/leveransbevakning/avtal, registrering av tillverkningsorder och produktionsplanering samt hantering av prognoser.

Vi söker en person som har kompetens inom planering, logistik och produktion som du skaffat dig genom arbetserfarenhet, vi tror även att du som minst har lämplig gymnasieutbildning. Vi vill att du har några års erfarenhet från liknande roll och med fördel kommer du från tillverkningsindustrin. Då vi under året kommer att byta affärssystem ser vi det som meriterande om du har goda kunskaper i MPS-system. Du skall behärska engelska och svenska i tal och skrift. Som person är du kundfokuserad och relationsbyggande med en stark förmåga att se helheten ur ett produktionseffektivt perspektiv. Vidare har du en god samarbetsförmåga, är stresstålig och gillar att ge bra service.

Arbetstid: heltid, dagtid

För mer info

kontakta Jonas Tedenstad, telefon 0370-33 18 17 eller e-post jonas.tedenstad@ire.se

Välkommen med din ansökan genom e-post till jonas.tedenstad@ire.se. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

läs mer här

Vi söker nu en erfaren verktygsmakare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren verktygsmakare. Du ingår i ett team om ca fyra personer. Du kommer att arbeta med service och underhåll av excenterpressverktyg, fixturer och kringutrustning, även viss nybyggnation mm. Delta i arbetet för ökad verktygstillgänglighet och minskad stopptid.

Krav

Erfarenhet av CNC-maskiner.

Behärskar svenska i tal och skrift

Truckkörkort

Erfarenhet av trådgnist, CAD och traverskörkort är meriterande.

Arbetstid: heltid, dagtid.

För mer info

kontakta Sami Lamminperä, telefon 0370-33 18 19 eller e-post sami.lamminpera@ire.se

Välkommen med din ansökan genom e-post till sami.lamminpera@ire.se. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

läs mer här

 Vi söker nu en laseroperatör/ställare till automatpressar för vårt nattskift

 Dina arbetsuppgifter

Vi söker en heltidstjänst som laseroperatör till vår lasermaskin. Du kommer att jobba nattskift och dina arbetsuppgifter är att ställa och optimera vår lasermaskin och även automatpressar samt ansvara för kontroller av de färdiga produkterna. Även byte av maskinens verktyg ingår i jobbet. 

Krav

Goda kunskaper i ritningsläsning och svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lättlärd, driven och engagerad i ditt och företagets arbete samt bidrar till ständiga förbättringar.

Arbetstid: heltid, nattskift

För mer info

kontakta Jonas Tedenstad, telefon 0370-33 18 17 eller e-post jonas.tedenstad@ire.se

Välkommen med din ansökan genom e-post till jonas.tedenstad@ire.se. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

läs mer här