Om oss

IRE Metall är ett ungt och framtidsinriktat företag i hjärtat av Gnosjö.

Här arbetar idag ca 20 kunniga och yrkesskickliga medarbetare. I våra fräscha,  kontors- och produktionslokaler finns alltid någon redo att ta emot dina samtal, lyssna till dina förfrågningar och ge dig klara besked. IRE Metall har under årens lopp utvecklats till ett stabilt och expansivt företag med kunnig personal, hög teknisk kompetens och många uppdragsgivare inom vitt skilda branscher.

Vi tror på långsiktiga relationer. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa ett nära och förtroendefullt samarbete med våra kunder. Ett gott samarbete menar vi, bygger på personlig service, pålitlighet, hög kvalitet och snabba, säkra leveranser.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Historik

IRE Metall startades i äkta Gnosjöanda - hemma i källaren 1989 hos Ingela & Roland Eidhall

Det började med maskinen "Berta", specialkonstruerad för att tillverka handtag. Idag är IRE Metall ett växande företag med ca 20 anställda och en omsättning omkring 40 miljoner kronor. Sedan 2008 ägs IRE Metall av Swemix och ingår därmed i Swemix koncernen.

Kvalitet och Miljö

IRE Metall har av tradition ett högt kvalitets- och miljötänk.

Tack vare denna policy har utvecklingen på IRE Metall varit mycket positiv. Certifiering enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 har därför varit ett självklart mål för oss.

ISO-certifikat          Verksamhetspolicy